Transport si Livrare

Taxe transport:

– Curier (livrare in toata tara)

– Livrare in Bucuresti (1-2 zile lucratoare) 15 lei

– Livrare in afara Bucurestiului (1-3 zile) 17 lei

– Transport gratuit la comenzi mai mari de 199 lei

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului. Daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau nu va corespunde masura aleasa, ne contactati pentru a returna articolul, iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp si la niciun cost suplimentar pentru dumneavoastra. Nu facem livrari prin Posta Romana. Pantofiideali isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor..

Restituirea banilor se face numai in baza unui cont bancar, iar taxa de transport va fi suportata de dumneavoastra. 

Pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora ambalajul produsului. In cazul in care deteriorati cutia prin lipirea directa a awb-ului, fara a proteja ambalajul produselor se va percepe o taxa de 14lei, contravaloarea ambalajului.

2. Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat, iar noi vom lua legatura cu firma de curierat cu care colaboram, pentru a stabili detalii referitoare la ridicarea coletului dumnevoastra.

Produsele au 30 de zile garantie.

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRA RETUR, DACA ACESTEA NU SUNT AMBALATE EXACT ASA CUM LE-ATI PRIMIT !

 

 

Politica de returnare

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului daca, din orice motiv, produsul nu este primit in stare perfecta sau nu corespunde masura aleasa. Ne contactati telefonic sau pe e-mail pentru a returna articolul iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp, fara niciun cost suplimentar.

 

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care nici perechea/perechile trimise la schimb nu vi se portivesc si doriti sa schimbati din nou, in acest caz, plata transportului va fi suportata de dumneavoastra, doar primul retur fiind gratuit.

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati articolul, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor. 

Restituirea banilor se face in baza unui cont bancar ,iar taxa de transport a produsului va fi suportata de dumneavoastra.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora cutia produsului.

2. Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat,iar noi vom lua legatura cu firma de curierat si ii vom indruma in a va ridica coletul. I

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRA RETUR DACA ACESTEA NU SUNT AMBALATE CORESPUNZATOR (INTR-UN MOD IN CARE SA NU FIE AFECTATA CUTIA PRODUSULUI ) SAU INCALTAMINTEA ARE URME DE PURTARE.

Produsele au 30 de zile garantie.